Foto: Guliver (AP Photo/Natacha Pisarenko)

Popularna pjevačica otkrila tajnu svoje linije: Uz ovaj režim odrađuje trosatne koncerte kao od šale

Autor: F.F

Popularna 33-godišnja pjevačica Taylor Swift nedavno je proglašena osobom godine prema izboru časopisa Time. Ova prestižna titula dodjeljuje se pojedincima koji su imali značajan utjecaj na vijesti i živote ljudi, bez obzira na to bio taj utjecaj pozitivan ili negativan. Taylor Swift je svojom turnejom “Eras” oduševila publiku izvodivši 66 koncerata u nešto više od osam mjeseci, pripremajući se intenzivnim fizičkim treninzima.

Taylor je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a u njezinim stihovima i ritmovima uživaju milijuni diljem svijeta. No, odraditi 66 koncerata u osam mjeseci nije nimalo lako… Da bi se nosila s dugim i zahtjevnim nastupima, Taylor je započela intenzivan režim vježbanja šest mjeseci prije početka turneje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Njezina tajna

“Znala sam da će ova turneja biti izazovna, teža nego bilo što prije. Po prvi puta sam se ozbiljno pripremila fizički”, otkrila je Taylor za Time. Tijekom trčanja na traci, pjevala je 44 pjesme koje izvodi na turneji, prilagođavajući tempo trčanja ritmu glazbe. Osim toga, uključila je vježbe snage, kondicije i satove plesa kako bi se pripremila za spektakularne nastupe.




Proizvodi za njegu kose opasni su po zdravlje: Evo kako se zaštititi od štetnih utjecaja

Uz posvećenost vježbanju, Taylor je također napravila iznimku u svom životu – prestala je konzumirati alkohol nekoliko mjeseci prije turneje, izuzimajući dodjelu Grammyja. Tijekom turneje izbjegava alkohol kako bi održala svoju izvedbu na najvišoj razini.




Osim tjelesne pripreme, Taylor Swift pridaje važnost i oporavku između nastupa. “Ne izlazim iz kreveta osim ako nije nužno. To je moj san. Teško govorim jer pjevam već tri dana”, otkrila je Taylor, naglašavajući koliko je odmor ključan kako bi održala svoju iznimnu izvedbu na pozornici.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.