Genijalac svima otvorio oči: ‘Ljudi, ovako se otvaraju novi čepovi, svi to krivo radite’

Autor: V.S

“Novi” čepovi na bocama mnogima su digli živce jer u krvi je ljudima da se teško privikavaju na promijene. Pogotovo ako im se ne sviđaju i ako su pomalo iritantne.

No, kako to i inače biva u našem digitaliziranom društvu, na TikToku pojavio se video jednog “genijalca” koji je “svima otvorio oči”.

“Cijelo vrijeme ste ih svi krivo otvarali”, tvrdi on pa pokazuje kako se te boce zapravo otvaraju.

@sroche2 This whole time weve been doing it wrong! #pov #doingitwrongthiswholetime #newbottle #bottletop #fyp #fy #viral ♬ original sound – Dude Dad

‘Ovo moram probati’

Ovaj momak smatra da kada otvorite bocu trebate pomaknuti čep na drugu stranu. Na taj način vam čep neće smetati niti grepsti vam nos dok pijete, što je smetalo mnogim ljudima.

No, ova metoda baš i nije prikladna ako ne želite sve popiti odjednom ili ako bočicu vraćate u torbu ili džep.

“Hvala ti, ovo moram probati”, napisali su mnogi u komentarima, dodvši kako im ovi čepovi baš idu na živce.




Podsjetimo, sve zemlje Europske unije morale su ukinuti čepove koji se mogu odvojiti od plastičnih boca do tri litre i zamijeniti ih neodvojivim čepovima.

Cilj je smanjiti količinu plastičnog otpada, stoga ga zajedno s bocom možete odlagati u reciklažne centre i za to predviđena mjesta.

Većina radi ovu pogrešku kada zamrzavaju mljeveno meso: Na jedno treba posebno obratiti pažnju




Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.