foto: pexels

Sprema se spektakl: U Hrvatsku dolazi čovjek koji je pušio Bibliju i ‘dječak posvećen Sotoni’

Autor: Z. K.

Krajem ljeta biblioteka Figulus ponovno sprema molitveni i duhovni spektakl, ovoga puta na dva mjesta u Hrvatskoj: 29. i 30. 8. u Zagrebu i 31. 8. u Slavonskome Brodu. 

Molitveni dan pod nazivom ‘Primi vjerom’ ovog će puta osim snažne molitve za iscjeljenje, ozdravljenje, oslobođenje i  moćnog slavljenja Amorese i benda Doma Molitve, biti popraćen i s dva nevjerojatna svjedočanstva pod sloganom Čuda su moguća – oni su dokaz!

Dvije nevjerojatne priče o sili i snazi Božjeg milosrđa, vjerujemo nisu za propustiti i protresti će srca okupljenih ljudi, kojih je na prošlom molitvenom danu bilo na tisuće.

Svjedočanstva koja se ne propuštaju

Kada je u svojoj 31. godini života saznao što se zapravo krije iza njegovih nesnosnih i upornih bolesti – da su ga još kao četverogodišnjeg dječaka posvetili Sotoni – Francescu Vaiasusu se polako počeo rušiti njegov svijet. Bio je opsjednut s 27 legija demona na čijem je čelu bio sam Sotona. Borba za oslobođenje bila je krvava… Njegovo svjedočanstvo moći ćete čuti iz njegovih usta na Molitvenom danu, a uskoro ćemo imati prilike čitati ga i u autobiografskoj knjizi u izdanju Figulusa.

Wilhelm Buntz je također dokaz da čuda postoje: njega je majka napustila dok je još bio dojenče, a otac ga je kasnije ostavio u domu. Kao mladić završio je na robiji nakon što je skrivio smrt jednoga čovjeka. U samici je počeo čitati Bibliju – kako bi pročitao pojedinu stranicu, tako bi je istrgnuo i smotao cigaretu. Napokon je došao do Novog Zavjeta, do mjesta koje ga je pogodilo ravno u srce… Pitajući se je li to moguće, odvažio se na prvi korak u sasvim novom smjeru. To je promijenilo sve… Njegovu životnu ispovijest mnogi su već pročitali u knjizi „Čovjek koji je pušio Bibliju“. Na hrvatskome jeziku dostupna je na figulus.hr.

Francesco i Wilhelm će s okupljenima na ovogodišnjem Molitvenom danu Primi vjerom! podijeliti svoje potresne, a ujedno i ohrabrujuće životne priče koje nam pokazuju da je Bogu sve moguće.




Čovjek koji je pušio Bibliju! Rečenica koju je pročitao okrenula mu je život naopačke, taj list nije zapalio!

 




Mjesto susreta

Molitveni dan održat će se na dvije lokacije ove godine. U zagrebačkome Globusu u četvrtak 29. kolovoza i u petak 30. kolovoza i u Sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskome Brodu u subotu 31. kolovoza.

Program sva tri dana je istovjetan. U Zagrebu započinje u 17:30 sati, a u Slavonskome Brodu u 15:30.

“Dođi i po zagovornoj molitvi za duhovne, duševne i tjelesne potrebe, primi ono što ti je najpotrebnije – ozdravljenje, oslobođenje, obraćenje, utjehu, mir…,” kažu organizatori. Program i ulaznice na vjera.hr. 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.