foto: snimka zaslona/youtube

Preminula je Majka Elvira: A ovo je golemo euharistijsko čudo koje je ostalo iza nje

Autor: Z. K.

U 86. godini života, okružena molitvama i ljubavlju cijele velike obitelji Zajednice Cenacolo, majka Elvira sretna se vratila u Očev dom.

Svoje zemaljsko hodočašće zaključila je u Formacijskoj kući Zajednice Cenacolo u Saluzzu, u kojoj je živjela posljednjih godina bolesti, uz veliku ljubav i brigu sestara Zajednice.

Jutros, 3. kolovoza 2023., u 3:50, okružena svojim časnim sestrama i molitvom, zaključujući molitvu Zdravo Kraljice, rastvorila je svoje velike sjajne oči i s velikim povjerenjem prepustila se zagrljaju Milosrdnog Oca i nježnosti Presvete Djevice Marije.

Zajednica Cenacolo

Nebo danas slavi, a trebali bi i mi radi nje biti presretni jer odlazi svome Gospodinu kojem je tako vjerno služila na zemlji. Iza majke Elvire je ostalo golemo čudo koje nadilazi ljudska poimanja. To je zajednica Cenacolo.

‘Iz tame u svjetlo’: slogan je Zajednice Cenacolo, rada koji je prije 40 godina osnovala upravo sestra Elvira Petrozzi, znana i kao Majka Elvira kako bi pomogla onima koji trpe razaranje slomljenog života zbog ovisnosti.

Zajednica ova četiri desetljeća nije prestala širiti svoj rad po cijelom svijetu, sa 74 kuće na četiri kontinenta.

Posljednja je otvorena u španjolskoj biskupiji Orihuela-Alicante,. Otac Andrea, predstavnik Zajednice u Španjolskoj, proslavio je nedavno 40 godina Cenacola, pozivajući sve da saznaju više o svakodnevnom životu organizacije koja je pomogla više od 60 tisuća mladih ljudi  diljem svijeta da zaliječe svoje rane, oporave svoje živote i da prigrle Vjeru – pomoću Euharistijskog Isusa. >>>više na vjera.hr




U župi bez svećenika pojavila se krv u tabernakulu: Odgovara krvnoj grupi s Torinskog platna




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.