foto: freestock photo/screenshot

Pogledajte euharistijsko čudo: Ovoj se ženi hostija pretvori u meso i krv kad je primi

Autor: Vjera

Euharistijsko čudo Julije Kim više je puta snimano, a svjedočili su mu i biskupi

Julia Kim rođena je 1947. u Najuu, gradu od oko 80.000 stanovnika u blizini jugozapadnog vrha Korejskog poluotoka. Otac joj je bio učitelj kineske književnosti. Tijekom Korejskog rata, početkom 1950-ih, otac i djed su poginuli, zajedno s Julijinom mlađom sestrom. Godine koje su uslijedile bile su godine teškoća i neimaštine za nju i njezinu majku. Julia nije mogla završiti ni srednjoškolsko obrazovanje.

Godine 1972. udala se za Julia Kima, službenika u gradu Naju. Kimovi su prihvatili kršćansku vjeru u jednoj od protestantskih crkava. Rano u svom bračnom životu Julia je postala žrtva raznih teških bolesti uključujući rak. Njezin je život postao postojanje krajnje boli i patnje.

Na dan koji je odabrala da poduzme posljednji korak očajnice, muž joj nenadano dođe s posla ranije i jednostavno reče: „Pođimo danas u katoličku crkvu“. I tako su otiđoše u župsku crkvu u Najuu. Kada su stigli, obratila se svećeniku: „Oče, ako zaista ima Boga, preokrutan je. Zašto mi je dao da pijem iz ovog gorkog kaleža? Što sam učinila da sam tako nešto zavrijedila?“ Nije mogla razumjeti zašto ju je Bog tako kaznio, kada je oduvijek vodila pristojan život, pomagala nevoljnima, od onog malo što je imala uvijek odvajala za milostinju… Svećenik joj odgovori: „Gospođo, vi primate milosti putem svog tijela. Čak ni ja nisam dostojan takvih milosti. Vjerujte mi.“ Julija Kim na to reče: „Amen.“

U tom trenutku, tijelo koje je do tada bilo hladno kao kamen odjednom počne isijavati toplinom. Duh Sveti je obuze i ona se poče znojiti. U tom trenutku postala je dušom i tijelom katolkinja. Otišli su u župski dućan i kupili nekoliko predmeta: kip Majke Božje, krunicu i još nekoliko svetih predmeta.

Treći dan čula je Isusov glas: „Čitaj Bibliju! Biblija je moja živa riječ.“ Uzela je Bibliju i otvorila Evanđelje po Luki.>>>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.