foto: snimka zaslona

Njezino svjedočanstvo odjeknulo je svijetom: Događa se najveći rat u povijesti čovječanstva

Autor: Marija Berić

Odrastajući u Kaliforniji, Patricia Sandoval osjećala se kao da ima savršene roditelje – ujedinjene i pune ljubavi. Znala je tko je Bog, čak je imala viziju da je Isus kao malo dijete odvodi na nebo. Kad je bila mala, roditelji su je zvali “Princeza” i kupili joj haljinu za prvu pričest po mjeri.

Međutim, otprilike u to vrijeme, njezina se majka duboko uključila u New Age pokret, a Patricia je to oduševljeno slijedila. Odjednom, umjesto s Isusom počela je odrastati okružena tarot majstorima, svakodnevno je dozivala duhove, išla na konferencije vračara i bila uključena u razne okultne prakse a da nije bila ni svjesna što čini.

Njezina se majka drastično promijenila, a sve je rezultiralo mučnim razvodom 1992. To je traumatiziralo Patriciju, koja je tada odrastala sa slomljenim ocem. Počela je čupati kosu, izlaziti van do dugo u noć, piti, partijati a sve da zatomi tugu koja proizlazi iz toga da joj nedostaje majka, početak je potresnog svjedočanstva koje je upoznao svijet.

“Najveći rat u povijesti čovječanstva”

Naime, Patricia Sandoval je danas poznata u katoličkom svijetu jer je doživjela nevjerojatno obraćenje. Ona je američka autorica i pro-life aktivistkinja, te autorica knjige „Preobražena”, u kojoj je opisala svoju potresnu životnu priču — put od droge, beskućništva i rada u klinici „Planirano roditeljstvo” do slobode i blagoslova.

Nedavno je gostovala u Hrvatskoj, između ostalog i na na susretu molitvene zajednice Nanovo rođeni gdje je iznijele potresno svjedočanstvo o slomljenom roditeljskom domu, lošim vezama, o izvršenim pobačajima te o poslu u Planiranom roditeljstvu, najvećoj klinici za pobačaje. Rekla je kako je ovo jedna od najljepših zajednica u kojima je bila  jer se zaista može vidjeti ljubav u srcima.

Na samom početku Patricia je rekla “kako se u svijetu događa rat koji nije završio i to je najveći rat u povijesti čovječanstva i vodi se protiv nerođene djece i otac i majka ubijaju svoju djecu”.  Napomenula je da je Majka Terezija je rekla: Neće biti mira u svijetu dok ne bude mir u utrobi.” „Kad sam rekla svome dečku da sam trudna, bio je oduševljen. Rekao je da će me čuvati, štititi i preuzeti odgovornost za mene i za naše dijete. Kad muškarac preuzme odgovornost za svoja djela, osobito kod zaštite svoje žene, djece i obitelji, on ima moć spasiti dijete od pobačaja”, istaknula je Patricia.




Žena koja razotkriva omiljen posao Sotone dotiče milijune! ‘Lagali su mi’

Poražavajuća statistika 

„Mislimo da je pobačaj samo žensko pitanje i da samo žene imaju iskustvo pobačaja, no mogu vam reći da je danas više muškaraca koji su uplašeni da budu očevi, nego žena koje se boje da postanu majke. Prema statistikama, 90 % muškaraca prisiljava žene na pobačaj ili ih ostavlja da same donesu odluku. Svim svojim srcem vjerujem da, kad bi muškarci bili poput sv. Josipa, pobačaj ne bi postojao”, kazala je u svjedočanstvu u kojem potpuno razotkriva industriju pobačaja šokantnim detaljima.




 

 

Autor:Marija Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.