foto: wikimedia

Nennolina: Mistična djevojčica koja se često igrala s malim Isusom: Najavila je svoju smrt, a majka ju je vidjela kako ide u Nebo

Autor: Vjera

Živjela je samo šest godina a uspjela je nadahnuti milijune svojim životom s prijeteljem Isusom

“Bit će svetaca među djecom!”, rekao je papa sveti Pio X. kada je dao djeci priliku da prime svetu pričest. Njegove su se riječi pokazale proročanskima. Sveti život Antonelle Meo, od milja zvane Nennolina, takav je slučaj.

Antonella Meo rođena je 15. prosinca 1930. Bila je druga kći Michelea i Marije Meo, obitelji iz više srednje klase u Rimu. Njezina starija sestra zvala se Margherita. Nennolina je pohađala katoličke škole.

Njezino aktivno i karizmatično ponašanje dalo joj je vodeću ulogu u igri sa svojim prijateljima, čak i nakon što se razboljela. Njena izuzetna dobrota, šarm, humor i veselje izdvajali su je među ostalim djevojkama u školi.

Nennolini je nažalost dijagnosticiran osteosarkom u dobi od pet godina nakon pada i ozljede koljena. Nažalost, ozljeda nije sanirana. Nadalje, kada je Nennolinina noga morala biti amputirana, ona se herojski suočila s tom strašnom nevoljom.>>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.