foto: snimka zaslona/tiktok

‘Nekoć sam trenirao s Livajom i Pašalićem, ali Bog me pozvao’: Nogometaš iz Kaštela postao svećenik

Autor: Z. K.

‘Nisam imao susret s egzorcizmom ali sam dva puta bio prisutan, jednom na molitvi, a drugi put na svetoj misi kad su opsjednute osobe imale reakcije.

To što je izlazilo iz njih, ti njihovi pokreti, te njihove riječi, to kolutanje očiju, to se vidjelo da nije nešto ljudsko, nego nešto sotonsko da izlazi iz njih…” rekao je u jednom od zadnjih videa na Tik Toku don Tomislav Lukač, mladi svećenik, a nekoć nogometaš iz Kaštela kojeg na ovoj društvenoj mreži prate deseci tisuća ljudi.

@dontomolukac Q&A pt3: Zašto su u crkvi postavljeni kipovi svetaca ako se u Bibliji govori da je to idolopoklonstvo? Jesi li imao iskustvo s ukazanjem ili egzorcizmom? Što će se dogoditi s ljudima koji ne znaju za Isusa i s onima koji su pogrešne religije? Kako su tvoji roditelji i obitelj prihvatili tvoj poziv? #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #viral #catholic #xyzbca #qanda #questionandanswers ♬ original sound – dontomislavlukac

“U mladosti sam trenirao s Livajom i Pašalićem, ali onda >>>više na vjera.hr

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.