foto: pxHere

ČUDESNO OZDRAVLJENJE U LOURDESU: Upoznajte sestru Bernadette čije su izliječenje liječnici proglasili čudom

Autor: Vjera

Dok je bilo više od 7 tisuća čudesnih ozdravljenja koja se pripisuju zagovoru Gospe Lurdske u francuskom svetištu, Katolička crkva potvrdila je ukupno 70 medicinskih čuda sa svom potrebnom dokumentacijom, ovo je posljednje

Kad je prije 14 godina otputovala u mali francuski gradić Lourdes, sestra Bernadette Moriau nije znala da će biti čudesno izliječena.

“Uvijek sam vjerovala u čuda, ali ne za mene”, rekla je 83-godišnjakinja dopisniku Billu Whitakeru.

Njezin ju je liječnik 2008. godine nagovorio da hodočasti u svetište Gospe Lurdske u južnoj Francuskoj. Boluje od sindroma cauda equina, poremećaja živaca i donjeg dijela kralježnice, stigla je u invalidskim kolicima.

“Potpuna, potpuna paraliza”, opisala je Moriau na francuskom, svom materinjem jeziku. “Prognoza je bila stvarno mračna.”

Tijekom šetnje u Breslesu u Francuskoj, Moriau je rekla Whitakeru da je njezino lijevo stopalo nekoć bilo uvrnuto i mlohavo te da joj je, kako bi hodala, trebao steznik za leđa i nogu, kao i implantat za otupljivanje živčane boli i ogromne doze morfija. To se promijenilo kada je otišla u Lourdes.

“Nisam tamo otišla zbog nekog čuda”, naglasila je. “Samo sam otišla tamo moliti s drugima.” >>>više na vjera.hr




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.