BISKUP VIDIO ISUSA KRISTA: Pokazao mi čime pobijediti radikalni islam! 

Autor: Vjera

Ovo je jedini način, zapamtite to!

Dogodilo se to 2014. godini u nigerijskoj biskupiji kojoj je biskup Oliver Dash Dome. Njegova biskupija u to vrijeme bila je pod zastrašujućim napadima radikalne islamske skupine Boko Haram koji su ubijali sve kršćane koji su odbili priječi na islam. Napadali su crkve, škole, domove te je u cijelog biskupiji vladalo veliko beznađe.

‘Dvjesto naših crkava su uništene a naše sjemenište napadnuto, sravnjeno je sa zemljom. Naše institucije za obuku vjeroučitelja i dvije bolnice koje drže naši monasi pretrpjeli su istu sudbinu. Brojne obitelji su ubijene i mučene, unatoč svemu tome, naša je biskupija je jaka, jer je vjera naših vjernika besprijekorna!’ – rekao je biskup Dash Dome koji je te mučne godine imao viziju Isusa Krista, a koji mu je pružio oružje za pobjedu nad ovom islamističkom skupinom.

‘Te večeri sam uobičajeno zaključao kapelicu, te se povukao pred Presveto kako bih molio krunicu. Kad sam podigao svoje oči prema Presvetom Oltarskom Sakramentu vidio sam Isusa Krista kako stoji kod oltara. Držao je u ruci mač, nešto poput mača švicarske garde. Pitao sam ga: Što je to Gospodaru? On nije odgovorio, ali mi je prišao bliže. Kad je došao do mene, ispružio je svoju ruku predajući mi mač koji sam uzeo od njega. Kad sam primio mač u ruku on se pretvorio u krunicu. Isus je nakon toga tri puta rekao: Boko Haram je gotov, Boko Haram je gotov, Boko Haram je gotov.

Nije mi trebala pomoć da shvatim Isusovu poruku da je jedini način za pobjedu molitva krunice. Napisao sam cijeloj biskupiji pismo i pozvao na svakodnevnu molitvu svete krunice posvuda. Vizija nam je svima dala hrabrost i nadu jer smo potpuno osjećali zagovor Blažene Djevice Marije u ovom ratu. Ona se borila protiv terorističke organizacije umjesto nas i ja sam bio uvjeren da ćemo pobijediti.’

‘Vrlo skoro’, kaže biskup, koji je nedavno bio pozvan u Mađarsku svjedočiti, ‘uspjeli smo prisiliti terorističku organizaciju da se povuče i mnogi su se naši ljudi vratili svojim domovina.
Vjera u našoj biskupiji je porasla, a imamo samo dva izvora snage: Euharistiju i Blaženu Djevicu Mariju. Oni su zaslužni za našu pobjedu’, kaže biskup u čijoj biskupiji se sada otvaraju brojne molitvene zajednice s Marijom kao zagovornicom, te su brojne obitelji oživotvorile obiteljsku molitvu svete krunice.

U njihovoj se biskupiji dogodilo čudo svete krunice, a isto se može dogoditi i svuda oko nas, ako i mi prihvatimo taj mač pobjede u naše obitelji, domove, crkve, biskupije! Slava Isusu!




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.