Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL,

ŽUPNIK U TRILJU VJERNICIMA OBJASNIO ZA KOGA NE GLASATI: ‘Napadaju me, ne čestitaju Božić, to ne bi činili ni ortodoksni komunisti’

Autor: Mia Peretić

Svećenik don Stipe Ljubas dugovječni je triljski župnik koji je ovih dana došao u žižu javnosti zbog jedne objave na Facebook profilu triljske župe svetog Mihovila.

On je u njoj pozvao biračko tijelo  grada Trilja da ne podupre još uvijek aktualnog gradonačelnika Ivana Šipića na izborima.

Šipić, bivši član HDZ-a, svoju je kandidaturu već istaknuo, i to kao nezavisni potencijalni gradonačelnik u novome mandatu.

Don Stipe je na Facebooku napisao, a uskoro i obrisao sljedeće:

“PORUKA ZA LOKALNE IZBORE 2021 GOD.

Kao župnik i dekan ne mogu biti sa strane pred lokalne izbore.

NE DAJTE SE ZAVESTI od onih koji bi GRAD stavili u ‘IZOLACIJU’ koji i mene župnika napadaju, izmišljaju, kleveću, ne čestitaju ni Božić i Uskrs. To ne bi činili ni ortodoksni komunisti.




– Asfalt i sve drugo je pomoć županije i Vlade ne njihovo vlasništvo.

Pamet u glavu… pogotovo mladi.

Vaš župnik don. Stipe”, stoji u poruci sugrađanima i župljanima.




Don Stipe nije želio komentirati navedenu objavu, a Ivan Šipić je kratko rekao da od ovoga ne želi raditi sapunicu jer sama objava dovoljno govori, piše Slobodna Dalmacija.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.