Foto: Marko Todorov / CROPIX

Zet bivšeg ministra na sudu zbog prijetnji odvjetniku: ‘Znam što si radio s mojom ženom’

Autor: M.P.

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu počelo je suđenje zetu jednog od bivših hrvatskih ministara i to zbog prijetnji koje je, prema optužbi, uputio poznatom zagrebačkom odvjetniku. “Imaš li mu*a da se vidimo u četiri oka? Ubit ću te jer si je*o moju ženu”, sadržaj je nekih od prijetnji.

Sud je odlučio da se i dalje odvjetniku ne smije približiti na 100 metara niti s njime kontaktirati, a tužiteljstvo za njega predlaže šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje.

U sudnici je optuženi odbacio krivnju, a na ispitivanju u tužiteljstvu je kazao da je 22. siječnja 2022. odvjetniku poslao više uvredljivih poruka napominjući da mu nije prijetio.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Optužio odvjetnika da je imao aferu s njegovom ženom

“Bio sam ljut jer mi je supruga imala aferu s odvjetnikom. Taj razgovor je ona slušala jer sam ga stavio na razglas”, branio se optuženi muškarac, javlja Jutarnji list. Istaknuo je i da je odvjetnik s njegovom suprugom, koja je sada pokojna, imao profesionalni odnos, bio je angažiran oko njihove brakorazvodne parnice, no ta je tužba kasnije povučena.

Sporni razgovor s izrečenim prijetnjama čula je i odvjetnikova kolegica iz ureda jer je u jednom trenutku upalio zvučnik na mobitelu nakon što je prethodno primio uvredljive poruke od optuženog.

“Imala sam saznanja da je optuženi bio nasilan prema svojoj supruzi, ona je kao naša stranka dala uputu da se povuče tužba za razvod jer su se pomirili”,  zaključila je svjedokinja koja, sudeći prema njezinu iskazu, nije bila jedina osoba kojoj se pokojna žena na neki način požalila da ju partner maltretira.

Grozne scene u centru Splita: 22 osobe razrezane staklom, jedna zadržana u bolnici







Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.