Foto: Facebook/Neverin

Žestoko nevrijeme pokosilo i Zagreb: Stabla se rušila na ulice, ljudi panično zvali 112

Autor: I.G.

Večeras oko 21:40, u Zagrebu je pao jak pljusak koji je izazvao poplave u nekim dijelovima grada. Županijski centar 112 Zagreb primio je oko 200 poziva građana koji su tražili pomoć zbog štete prouzročene nevremenom.

U Gradu Zagrebu, prijavljeno je 15-ak slučajeva koji su se uglavnom odnosili na uklanjanje stabala s prometnica. Na području Zagrebačke županije, najviše poziva došlo je iz Dugog Sela, Jablanovca i Marije Gorice.

 

Intenzivan pljusak i u Zagrebu večeras, upravo na križanju Selska-Zagrebačka

Posted by Neverin on Monday 1 July 2024

 

Srušena stabla na cestama

Problemi su uključivali srušena stabla na cestama, poplavljene podrume i garaže, oštećenja krovova kuća i krova osnovne škole u Mariji Gorici.




Pogledajte potresne prizore iz ranjene Slavonije: Tuča uništila kuće, oluja nosi sve pred sobom

Pored toga, zbog pada drveta na elektroenergetski vod, korisnici u Općini Kloštar Ivanić i naseljima Šćapovec, Vinari, Predavec, Krišci i Čemernica Lonjska ostali su bez električne energije.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.