Foto: Dragan Matic / CROPIX

Zastupnica objavila video iz dvorišta Sabora, ne vjeruje što vidi: ‘Postoji li neki bolji način?’

Autor: Dnevno.hr

Saborska zastupnica Centra Viktorija Knežević danas je objavila snimku na kojoj se vidi kako nepoznati djelatnik izbacuje knjige iz prostorija Sabora u dvorište, točnije direktno u kantu za smeće.

Potez zaposlenika razočarao je Knežević, koja je svoje pratitelje na Facebooku upitala postoji li neki bolji način zbrinjavanja knjiga.

“Dvorište Sabora upravo. Knjige se bacaju kroz prozor u smeće. Postoji li neki bolji način zbrinjavanja da ih netko preuzme kome bi poslužile, a ne ovako?!” napisala je na uz video.

‘Kod nas je sve tako’

“Strašno…ne bi ih bacali da su ih oni kupili svojim novcima…” i Zar nema knjižnica gdje bi se mogle ostaviti? Ili nekoj dobrotvornoj organizaciji? Ili nekoj edukacijskoj ustanovi?” samo su neki od komentara koji su pratitelji Knežević napisali ispod videa.

No, nije ju samo razočaralo bacanje znanja u smeće. I sama zgrada Sabora nije joj po volji pa je objavila još jedan video u kojemu kritizira zapuštenost zgrade.




“Kod nas je sve tako. Sjajno na van, unutra cazzo!”, piše pratiteljica. “Jadno. Samo je bitan ‘vanjski sjaj’. Tako je u svemu”, dodaje druga.

“Po ovakvim detaljima puno se može zaključiti”, kaže treći.




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.