Foto: Screenshot

Zastrašujući prizori oluje u Crnoj Gori: Vjetar nosi sve pred sobom i čupa stabla, ima mrtvih

Autor: V.S

Strašno nevrijeme koje je jučer poharalo Hrvatsku u utorak ujutro stiglo je i do Crne Gore, gdje je dvoje ljudi izgubilo život. Orkanski vjetar nosio je sve pred sobom u Ulcinju, javljaju crnogorski mediji, a kiša je vrlo brzo poplavila prometnice.

A potom je oluja uzela svoje prve žrtve. U Čanju je poginuo radnik, a na Lištici je jedan čovjek poginuo od udara groma, objavila je Radio Televizija Crne Gore kojoj je to potvrđeno iz policije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

‘Odjednom se sve smrklo kao da je noć’

Jedna je osoba lakše ozlijeđena u Luci Bar, nakon što su zbog jakog vjetra pale velike dizalice.







“Odjednom se sve smrklo kao da je noć. Nakon toga je krenula tutnjava. Vjetar je čupao crjepove, cigle su posvuda na ulici. Počupalo je i drveće”, rekao je svjedok iz Nikšića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

U jednoj je trenutku centar Budve završio pod vodom, kao i mnoge kuće i objekti, dok su u Podgorici promet blokirala stabla koja su uslijed oluje pala na ceste.

Nevrijeme je iz Crne Gore nastavilo prema Srbiji, gdje se očekuju obilnije padaline. Na udaru jake oluje uskoro će se naći Niš, gdje postoji i opasnost od poplava i bujica.

U nastavku poslijepodneva kiša i pljuskovi sa grmljavinom nastavit će se u središnjoj i zapadnoj Srbiji, uz obilnije padavine, ali bez jačih oluja.

Evo kako Bošnjaci izgledaju dan poslije razornog nevremena: ‘Podsjeća na ratno razdoblje’

 

Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.