Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Zanimljiv potez bračnog para Milanović prije poraza Hrvatske: ‘Stigla je zabrana’

Autor: N.K

Predsjednik Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović otputovao je službenim državnim zrakoplovom u Leipzig kako bi prisustvovao utakmici između Italije i Njemačke, koja je završila rezultatom 1:1. Međutim, zanimljivo je što se dogodilo na aerodromu prije polaska za Lepzig.

Italija je u posljednjim trenucima postigla gol za izjednačenje, čime je osigurala nastavak natjecanja, dok Hrvatska ima samo teoretske šanse za prolazak dalje.

Milanovićev odlazak izazvao je pažnju javnosti jer je posljednja dva službena putovanja na nogometne utakmice Vladinim zrakoplovom pratila kontroverza.

Kako bi izbjegli dodatnu pozornost, Milanovićev odlazak nije se smio snimati.

Prije polaska, traktor je premjestio zrakoplov dalje od kamera, a snimanje putnika i aviona bilo je strogo zabranjeno​, javlja Dnevnik.hr

Ljudi negoduju kada se koristi avion

Uz predsjednika Milanovića, na put su išli i šef kabineta Orsat Miljenić te povjerenik za sport Tomislav Paškvalin​.




Ponoćni video s Lukom skuplja milijune pregleda, evo kako je Luka reagirao nakon pitanja

Odlazak predsjednika Milanovića na utakmicu u Leipzig prati niz političkih i javnih komentara, budući da su ranija putovanja predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i premijera Andreja Plenkovića na utakmice u Njemačku također izazvala pozornost​.




Snimku možete pogledati OVDJE.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.