Foto: Marko Markovic / CROPIX

Vučiću su i danas Hrvati na pameti: ‘I prije 2028. ćemo prestići Hrvatsku’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima prvi put nakon izborne noći.

Iako oporba koja već danima izlazi na ulice Beograda tvrdi drugačije, Vučić kaže da su izbori 17. prosinca bili regularni.

U jednom trenutku obrušio se na susjede, Kosovo i Hrvatsku.

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Opet udara po Hrvatskoj: Prestići ćemo ih i prije no MMF procjenjuje

Rekao je da u dijelu regije postoji suglasje po tri pitanja, među ostalim, kako ocrniti predstavnike Srba na Kosovu i u Republici Srpskoj. Rekao da ja iza napada na Srbiju stoje  ‘lijevo liberalni, zeleni, woke krugovi’, posebno u Hrvatskoj i na Kosovu.

“Od Zagreba, Prištine, do medija ovdje, postoji savršena sinkronizacija da su izbori pokradeni, a nigdje podataka, nigdje zapisnika. Sve argumente koje im pošaljete uništimo dok su rekli keks. Zašto bi Kurti htio da se nešto lijepo kaže o Srbiji? Zašto bi Zagreb htio reći nešto lijepo o Srbiji? MMF kaže da će Srbija po BDP-u prestići Hrvatsku 2028., ja kažem i prije”, rekao je Vučić.

“Što bi oni voljeli Srbiju? Zašto bi im u interesu bila jaka Srbija?”, dodao je, odgovarajući na pitanja novinara.

Jeziva noć u Beogradu, ljudi su skakali u vodu: Potonula splav, svemu prethodio incident







Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.