Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Vraća se doktor Darko, upravo je ‘uzeo’ Gospić: ‘Neka HDZ-ovac sad pije normabele’

Autor: M.P.

Darko Milinović, predsjednik stranke LiPO i nekadašnji ministar zdravstva u vladi Ive Sanadera, novi je gradonačelnik Gospića. Prema neslužbenim rezultatima sa svih 29 biračkih mjesta, Milinović je u drugom krugu pobijedio svog protukandidata Josu Vrkljana (HDZ) s 53,2 posto glasova birača koji su pristupili glasanju.

Kad je došao pred simpatizere i članove svoje stranke, Milinović, kojemu je nadimak “Doktor”, rekao je okupljenima da ga sada mogu zvati “doktore gradonačelniče”.

“Prezadovoljan sam ovom pobjedom. Ovo je poruka onima koji se služe lažima – u laži su kratke noge. Ovo je Gospić!’, rekao je vidno zadovoljni Milinović u programu televizije RTL.

Foto : Vladimir Ivanov / CROPIX

Milinović slavi: Neka idu kod Petrya i neka on pije normabele

“Mi dolazimo iz sličnog političkog miljea, ali iz ljudskog – totalno različitih. Kad se sjetim onog cirkusa s testiranjem na droge, pa priča da ja imam nešto protiv glasača iz srpskih naselja, to je moralo uroditi pobjedničkim rezultatom. Pitali su me hoće li mi trebati normabel, nek idu sad kod Ernesta Petryja i nek on pije normabele”, dodao je Milinović.

Na kraju je poručio: “Moji partneri su Gospićanke i Gospićani. Proračun najavljujem u narednih mjesec dana”.

Brutalna svađa u Gospiću, Milinović udara na HDZ-ovca: ‘Možda si ti napušen, a možda tvoj mentor’




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.