Foto: Facebook/Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija

Vozač Alfe podletio pod kamion i poginuo: ‘Upravo užas i strava na Staroj zagorskoj’

Autor: M.D.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D1, odnosno Staroj zagorskoj magistrali, poginula je jedna osoba. Riječ je o vozaču automobila Alfa Romeo koji je u blizini Jakovlja podletio pod kamion koji je nailazio iz suprotnog smjera.

Vijest o nesreći koja se dogodila danas oko 16 sati potvrdila je policija. U tijeku je očevid zbog kojeg je, kako javlja HAK, cesta zatvorena za sav promet. Brojni vozači koji su se u to vrijeme vraćali iz Zagreba kući svjedočili su potresnim scenama.

“Upravo užas i strava na Staroj zagorskoj. Užasno teška prometna nesreća kod benzinske Petrol. Cesta je zatvorena”, objavljeno je na Facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija. Objavili su i fotografiju nesreće, na kojoj se može vidjeti potpuno smrskan automobil. U mnogobrojnim komentarima ispod objave, ljudi su navodili kako je tragediji vjerojatno kumovala brzina i neoprez.

Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.