Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

(VIDEO) KUMA DUBE SE NALJUTILA: Šuica napala voditelja jer je pustio gledatelja da je kritizira u eteru

Autor: Dnevno

Potpredsjednica Europske komisije, zadužena za demografiju i demokraciju, HDZ-ova Dubravka Šuica javila se u eter lokalne televizije gdje je napala novinara jer je dopustio gledatelju da je kritizira. Emisija “Glas naroda” prikazuje se na Dubrovačkoj televiziji u koju se javljaju gledatelji sa svojim komentarima. U jednom trenutku, gledatelj je napao Šuicu po pitanju njezine imovine.

“Evo, recimo, Šuica. Za nju su rekli 7 milijuna eura da ona ima. Pa zamislite vi to, auto da mi košta 100.000 kuna, najmanje 10.000 moram imati troškova, servis, ovo-ono. A ona (Šuica) ima jahtu 500.000 eura. Meni neki govore da su troškovi za jahte 10 posto vrijednosti svake godine. To je 350.000 kuna. Ona bi trebala barem 25.000 kuna mjesečno davati za usidrenje i sve ostalo. Odakle njoj taj novac?”, rekao je gledatelj.

 

Nakon što je gledatelj završio, javila se i Šuica. “Dobra večer, Dubravka Šuica kraj telefona. Evo, kuham večeru pa čujem da se moje prezime nešto spominje u ovoj vašoj emisiji. Bilo je zanimljivo slušati vašega slušatelja, ali je još bilo zanimljivije slušati kako vi niste reagirali, dragi gospodine Pasko Tomaš, kad gospodin iznosi objede, neistine, dezinformacije.

Podigao je s pet na sedam milijuna eura. Zaista nevjerojatno kako se neki ljudi tako bave dezinformacijama, a vi ga niste opomenuli! U ovoj državi postoje institucije. Ovo je ozbiljna, suverena, hrvatska, europska država. I čudi me da niste reagirali na takav jedan direktni napad i objedu, opsjednutost zapravo. Jako mi je žao.

Ja znam da ste vi vrstan novinar, da je vaša emisija jako gledana, ja sam je čula iz kuhinje, ali zaista sam se iznenadila da vi niste imali neku reakciju. I stoga moja želja bi bila da onemogućite da se na taj način govori o bilo kojem pojedincu, bilo kojem Hrvatu, Hrvatici ili građaninu ove države.




I zaista mi je žao ako se na taj način želi steći popularnost. Vi ste popularni, vi ste vrlo popularan novinar. Ja sam kuma vaše Dubrovačke televizije! I jako sam sretna što sam u ono vrijeme to mogla biti. Međutim zaista mi je žao da dopuštate da se građani nabacuju smećem, muljem, blatom na moju malenkost”, kazala je Šuica.

Voditelj joj je rekao da mu kaže što nije točno, a Šuica se nasmijala te je rekla kako u ovoj državi postoje institucije koje to znaju. Pitala je voditelja treba li mu preslika njenog bankovnog računa.




Tomaš se, nakon razgovora sa Šuicom, obratio gledateljima i rekao da dokle god se bude bavio ovim poslom, neće dopustiti da bilo tko, a najmanje političari, utječu na njegov rad.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.