youtube screenshot

(VIDEO) Arkanova udovica Ceca postala žrtvom BIZARNOG napada, a doznali smo i razloge!

Autor: MiMi

Srpska turbo folk zvijezda i udovica zloglasnog Arkana, Svetlana Ražnatović Ceca u nedjelju ujutro doživjela je neobičan napad. Naime, dva automobila marke mini cooper i jedan karavan zabili su se u blindirana vrata njene kuće na Dedinju u Ulici Ljutice Bogdana.

U nedjelju oko 6.40 dva automobila namjerno su udarila u vrata donje strane Cecine kuće.

Snimka nadzorne kamere pokazuje nepoznate napadače koji su nekoliko minuta udarali u vrata, a potom pobjegli. Na ‘mjestu zločina’ ostali su ostaci razbijenih automobilskih stakla, odvaljeni komadi betona i šuta. Betonski stup u blizini vrata također je oštećen.

Ceca u vrijeme napada nije bila u kući jer je za vikend pjevala u Stockholmu pred 15 000 ljudi. Kada se vratila, dočekala ju je policija pred vratima.

“Očekujem hapšenje u toku dana. Policija ima snimke. Ovo je namerni vandalistički upad u privatni posed”, rekla je Ceca za srpski tabloid Alo.

Motiv ovog napada još uvijek nije poznat, no policija smatra da su vandali pokušali na ovaj način provaliti u Cecinu kuću na Dedinju, a kad u tome nisu uspjeli, pobjegli su s mjesta zločina.

“Ma seljačka posla. Napili se klinci, a kako Ceca ima kamere na svim delovima kuće, lako ih je promaći. Možda nije bilo namijenjeno njoj već onoj njezinoj ludoj deci… A možda je sve i namjerno napravljeno da bi se pisalo o tome. Saznat ćemo uskoro”, kazala je za Dnevno jedna dobro upućena Cecina susjeda.




Autor:MiMi
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.