Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX, Ilustracija

Uhićen jedan od bjegunaca iz riječkog zatvora: Sada se javila njegova mama

Autor: M.P.

Iz riječkog zatvora su u petak pobjegla dvojica zatvorenika kojima je određena mjera istražnog zatvora zbog sumnje na počinjenja kaznenih djela, a danas je jedan od njih uhićen.

Podsjetimo, u gotovo filmskom bijegu iz zatvora iskoristili su priliku tijekom šetnje zatvorskim dvorištem. Popeli su se na zid, provukli kroz žilet žicu da bi na kraju preskočili zid i udaljili se u nepoznatom smjeru.

Prilikom bježanja su se i ozlijedili. “Prilikom udaljenja i savladavanja prepreka, osobe lišene slobode pretrpjele su tjelesne ozljede čiji intenzitet nije utvrđen”, priopćilo je tada Ministarstvo pravosuđa.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX, Ilustracija

Majka uhićenog: Nisu mu htjeli dati premještaj pa je pobjegao

Kako piše 24sata, javila im se majka uhićenog. Ona tvrdi da je njezin sin iz zatvora pobjegao zbog loših uvjeta i napada.

“Uhićen je prije nekih 20 dana zbog krađe na Rabu. Žalio nam se da ga se u zatvoru loše tretira i da ima problema s drugim zatvorenicima. Nisu mu htjeli dati premještaj u Zagreb pa je pobjegao. Sada su ga opet odveli”, rekla je kratko putem telefona.

Dva zatvorenika pobjegla iz riječkog zatvora: Bijeg kao iz filmova, nevjerojatno kako su to uspjeli




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.