Foto Paun Paunovic/Cropix/Screenshot

U zadarskom zatvoru izboden notorni kriminalac: Preživio je i gore napade

Autor: I.G.

Josip Čubelić, poznatiji kao Čuba (37), inače poznati član splitskog kriminalističkog miljea, napadnut je od strane drugog zatvorenika i izboden oštrim predmetom u istražnom zatvoru u Zadru, pri čemu je teško ozlijeđen.

Tu informaciju su Dalmaciji Danas potvrdili iz Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne transformacije. Kako navode neslužbeni, ali pouzdani izvori, ovaj zatvorski incident dogodio se krajem prošlog tjedna.

Iako iz ministarstva nisu potvrdili tko je napadnut, Dalmacija Danas iz pouzdanih izvora doznala je da je riječ o Josipu Čubeliću.

Foto: Screenshot/DalmacijaDanas

‘Zadobio je nekoliko površinskih ozljeda’

“Potvrđujemo da je krajem prošlog tjedna u Zatvoru u Zadru zabilježen incidentni događaj u kojem je jedna osoba lišena slobode tjelesno napala drugu.

Napadnuti istražni zatvorenik zadobio je nekoliko površinskih ozljeda te ozljedu šake. Istražnom zatvoreniku odmah je pružena liječnička pomoć, a nadležni u Zatvoru u Zadru poduzeli su dodatne sigurnosne mjere”, otkrili su iz Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne transformacije.

Posljednji incident vezan za Čubelića je pucnjava koja se prošle godine dogodila na splitskim Skalicama. Čuba je tada propucan u Ulici Table, a sve se dogodilo u blizini dječjeg vrtića nešto prije 16 sati. Prije nekoliko godina osuđen je zbog pokušaja ubojstva, a vrijedi napomenuti da je vlasnik podebljeg policijskog dosjea.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.