Foto: Ilustracija / Damir Krajac / CROPIX

U tijeku je velika akcija policije: Pada notorni kriminalni klan, veže ih se s prodajom droge

Autor: I.G.

U utorak su policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Rijeka, u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli su realizaciju zadnje faze kriminalističkog istraživanja usmjerenog na zločinačko udruženje čije se djelovanje povezuje s preprodajom droge.

Kako navode, kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je više osoba.

Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje pretrage doma i drugih prostorija, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene osobe pritvorskom nadzorniku i protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. 

Susjedi progovorili o djevojci koja je ubila bebicu: Ovo je baš jako čudno

Kaznena prijava

Kako je poručuju iz policije, tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje pretrage doma i drugih prostorija, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene osobe pritvorskom nadzorniku i protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

“Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje provodi PNUSKOK po nalogu USKOK-a. Navedene radnje provode se na području Istarske županije u odnosu na četiri osobe za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela iz oblasti kriminaliteta droga.




“USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost”, priopćio je USKOK.

Uskoro opširnije…




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.