Foto: Nenad Opacak / CROPIX

Tužitelj otkrio na koji je način sin ubio svoje roditelje: ‘Nastavljaju se izvidi’

Autor: I.G.

U četvrtak, nešto prije 14 sati, u Slavonskom Brodu došlo je do dvostrukog ubojstva. Policija je dobila dojavu o incidentu oko 13:50 te je odmah poslala patrolu na mjesto događaja. U Ulici sv. Lovre su pronađena tijela dvoje ljudi – 76-godišnjaka i 78-godišnjakinje, s vidljivim znakovima nasilne smrti.

Zbog sumnje na ubojstvo, uhićen je 45-godišnji muškarac, za kojeg se neslužbeno doznaje da je sin žrtava. Prema objavi državnog odvjetništva, roditelje je usmrtio hladnim oružjem. Jedna susjeda je izjavila da se već dugo boji uhićenog muškarca te sumnja da pati od psihičkih problema.

Roditelje ubio hladnim oružjem

O dvostrukom ubojstvu u Slavonskom Brodu izjavu je dao Davor Smoljan, zamjenik županijske državne odvjetnice.

“Očevidom provedenim na mjestu događaja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 45-godišnjak hladnim oružjem usmrtio mušku osobu starosti 76 godina i žensku osobu starosti 78 godina s kojima je rodbinski povezan. Počinitelj je uhićen i pod nadzorom policijskih službenika. Nastavljaju se izvidi kako bi se utvrdile okolnosti počinjenja navedenog kaznenog djela”, rekao je Smoljan.

Tijela su pronađena s vidljivim znakovima nasilne smrti, javlja lokalni 035portal.

I dalje se ne zna na koji način je sin ubio roditelje u kući u Slavonskom Brodu. Očekuje se da će se policija nakon provedenog očevida oglasiti novim priopćenjem.

Ubijeni roditelji iz Sl. Broda teško su živjeli: Susjedi otkrili tragediju koja ih je zadesila




‘Bili su dobri ljudi’

“Bili su dobri ljudi, poštena familija, toliko fini da nemam riječi”, rekli su u telefonskom razgovoru za Jutarnji šokirani susjedi.

“Imali su dva sina, jedan stariji je odselio u Istru te se bio oženio i dobio dijete, no on je umro. Ovaj mlađi sin je do prije nekoliko godina radio u Francuskoj te se zatim vratio u Brod i kupio kuću u istoj ulici kao i roditelji”, rekli su nam susjedi. Druga susjeda je pak rekla kako su, čim su vidjeli policiju, shvatili što se dogodilo.




“Vidjelo se da je slab sa živcima unazad nekoliko godina. Čitav dan se vozio biciklom i postao je jako neuredan. Ne znam što mu se točno dogodilo”, rekla je druga susjeda.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.