Foto: PU varaždinska

Tužan kraj potrage u Varaždinu: Iz kanala izvučen auto u kojem je bilo tijelo žene

Autor: M.P.

Potraga za vozilom koje je u četvrtak u kasnim večernjim satima sletjelo u odvodni kanal kod HE Varaždin u Sračincu završena je. Danas poslijepodne u kanalu je pronađen je i izvučen automobil, a u njemu je bilo tijelo zasad nepoznate ženske osobe.

PU varaždinska napominje da je dojava o slijetanju vozila stigla u četvrtak oko 21,30 sati, nakon čega su na teren stigli policijski službenici koji su krenuli u potragu za vozilom.

Potraga se zbog mraka nastavila u ranim jutarnjim satima u petak, a nju su bili uključeni policijski službenici interventne i specijalne policije te pripadnici HGSS-a. Ronioci su vozilo našli u petak poslijepodne.

Foto: PU varaždinska

Čekaju se rezultati obdukcije

Ronioci specijalne policije pronašli su vozilo te je ono u 16,50 sati izvučeno na obalu. Utvrđeno je da se radi o osobnom vozilu u kojem je pronađeno tijelo za sad nepoznate ženske osobe – stoji u priopćenju PU varaždinske.

Dežurna državna odvjetnica odredila je očevid na vozilu te je naložila obdukciju, a tijelo je unesrećene prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Davor, otac petero djece, poginuo dan nakon svoje svadbe: Ovo je pretužna priča




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.