VIDEO: Tisuće svjedočanstava o NLO-u u Velikoj Jabuci

Autor: D.Ko.

Žustri život New Yorka zastao je u srijedu navečer na trenutak nakon što se jato neidentificiranih letećih objekata nadvilo nad gradom i zapanjilo prolaznike svojom igrom svjetla i sjene.

Bizarna nakupina svjetlećih točkica isprva nalik na zvijezde izazvala je pravi light show za građane Velike Jabuke kada su te udaljene ‘zvjezdice’ odjednom počele nestajati, pa se iznova pojavljivati na inače čistom i vedrom nebeskom svodu. ‘NLO!’, pomislili su prolaznici ‘na prvu’.

I dok ‘UFO friendly’ nastrojeni građani vjeruju da su mali zeleni došli u miru, te su sretni zbog činjenice da nismo sami u univerzumu, skeptičnija publika sklonija je opciji da je navodni NLO zapravo ništa drugo do skupina promotivnih balona s Broadwayja.

Federal Aviation Administration objavila je da za taj dan nije bilo najavljenih letova nad tim područjem, piše američki mediji.

U cijeloj priči najzanimljivija je činjenica da je umirovljeni časnik američkog zrakoplovstva Stanley A. Fulham u svojoj knjizi ‘Challenges of Change’ predvidio posjet vanzemaljske flote zemaljskim gradovima upravo 13. listopada.

– Njihova prisutnost prva je u seriji dolazaka kojima je namjena da zaustave planetarnu katastrofu koja je rezultat povećanih razina ugljičnog dioksida u zemljinoj atmosferi, a koja se bliži ‘kritičnoj masi’… Temeljem eona iskustva s drugim planetima svjesni su (vanzemaljci) da bi naglo preobraćenje izazvalo strah i paniku. Njihov kontakt dio je procesa vođenja čovječanstva ka prihvaćanju vanzemaljske tehnologije i realnosti u cilju otklanjanja otrovnih plinova iz zemljine atmosfere najkasnije do 2015. – smatra autor.

POGLEDAJTE VIDEO:




Autor:D.Ko.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.