Dok su izvlačili kolac iz njegovog tijela, na leđima su pronašli djetelinu s četiri lista

Autor: D.Ko.

Unatoč činjenici da mu je drveni kolac prošao kroz prsa, mladi vozač imao je nevjerojatnu sreću da mu prilikom teške nesreće nisu ozlijeđeni vitalni organi koje je 'koplje' promašilo za centimetar.

Raymondu Curryju (20) iz Cramlingtona kolac se zabio u prsa nakon što se vozeći na posao 13. lipnja prevrnuo autom na krov i otklizao kroz ogradu u susjedno polje. Nesreću je preživio bez posljedica, a prilikom spašavanja na leđima mu je pronađena djetelina s četiri lista.

Unatoč činjenici da mu je drveni kolac prošao kroz prsa, mladi vozač imao je nevjerojatnu sreću da mu prilikom teške nesreće nisu ozlijeđeni vitalni organi koje je ‘koplje’ promašio za centimetar. Druga dva kolca probili su razbijenu Opel Corsu Vauxhall, a mladića su promašili za dlaku, piše Guardian.

Hitna pomoć vozača je u bolnicu prevezla s kolcem zabijenim u njegov torzo, a tijekom operacije u tijelu je pronađen i osvježivač zraka iz smrskanog auta. Neposredno prije operacije Curry je novinarima rekao da je iskusio nevjerojatnu bol i da je bio siguran da će umrijeti.

– Znam koliko sam sretan da sam živ. Nikada nisam ni vidio djetelinu s četiri lista prije ove nesreće, pa pretpostavljam da je bio dobar tajming – dodao je.

Autor:D.Ko.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.