Foto: Guliver images

Strašna tragedija tijekom leta iz Londona: Jedna osoba poginula, više od 30 ozlijeđenih

Autor: F.F

Tijekom leta iz Londona za Singapur, jedna osoba je preminula, a više putnika je ozlijeđeno zbog snažnih turbulencija, objavila je kompanija Singapore Airlines. Avion s više od 200 putnika bio je prisiljen preusmjeriti se u Bangkok zbog navedenih turbulencija i tamo je sigurno sletio.

Na letu iz Londona za Singapur, jedna osoba je preminula zbog snažnih turbulencija, a više od 30 osoba je ozlijeđeno, izvijestio je BBC. Zrakoplov Boeing 777-300ER kompanije Singapore Airlines bio je preusmjeren u Bangkok i sletio je u 15:45 po lokalnom vremenu.

U priopćenju zrakoplovne tvrtke navodi se da je let SQ321, koji je krenuo s londonskog Heathrowa, doživio ozbiljne turbulencije.




Oglasila se kompanija

Kompanija je izrazila duboku sućut obitelji preminule osobe i najavila suradnju s lokalnim tajlandskim vlastima radi pružanja medicinske pomoći ozlijeđenima, kao i slanje tima u Bangkok radi dodatne pomoći.


“Možemo potvrditi da u avionu Boeing 777-300ER ima ozlijeđenih te da je jedna osoba smrtno stradala. U zrakoplovu se nalazilo ukupno 211 putnika i 18 članova posade. Singapore Airlines izražava najdublju sućut obitelji preminulog”, objavili su iz aviokompanije.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.