Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Što je to Plenković upravo izveo? Mislio je da će mu to proći ispod radara: ‘U panici su’

Autor: Z.S.

Izbacivanjem Karoline Vidović Krišto iz sabornice, saborski su zastupnici u utorak otvorili jesensko zasjedanje Sabora. Vidović Krišto (OiP) na početku zasjedanja dobila je dvije opomene, prigovorila je predsjedniku Hrvatskog Sabora da je prekršio Poslovnik, jer su zastupnici dnevni red dobili tek jučer, elektroničkim putem.

“Nervozni ste jer ste u korupciji, ali to vam ne daje za pravo da blokirate rad Hrvatskog sabora“, kazala je Gordanu Jandrokoviću koji je odbacio njene tvrdnje, dodavši kako se radi o klasičnom političkom govoru i zlouporabi Poslovnika.

Teške riječi i optužbe

Vidović Krišto za riječ se javila i kad je krenulo aktualno prijepodne, ustvrdivši da premijer Plenković govori nepovezano i da je postao “spiker” trgovačkih lanaca.

“Postao je spiker trgovačkih lanaca. Barbarić mu prijeti, a on nema snage smijeniti ga jer je ucijenjen”, izjavila je pa dobila treću i četvrtu opomenu te je morala napustiti sabornicu.

(VIDEO) Baba Danica (70) bila je ponos Srbije: Pucala po braniteljima iz strojnice do smrti

A ono što su neki primijetili je da tri Plenkovićeva ministra nisu stigla na aktualac. Na to je pažnju skrenula i Mirela Ahmetivić iz SDP-a.




Hrvatica otišla u švedsku trgovinu i ostala u šoku: ‘Rade budale od nas’

Panika

“Koliko je HDZ u panici pokazuje i to što na današnjem aktualcu nema Gordana Grlića Radmana, Marija Banožića i Marije Vučković. Stranački spin doktori procijenili su da bi njihova nazočnost i afere naštetile liku i djelu sveznajućeg premijera”, navela je na Twiteru.




‘Inati se, Slavonijo’ Pogledajte što je Domovinski pokret učinio za gospođu Anu

Podsjetimo, Grlić Radmana se zadnjih dana proziva da navodno zarađuje na nesreći Slavonaca koji su morali usmrtiti svinje zbog afričke svinjske kuge, ministrica poljoprivrede Marija Vučković pak također bi trebala ponuditi odgovore oko događanja u Slavoniji, dok je ministar Banožić pod povećalom i zbog toga što je sam sebi dodijelio državni stan.

 

Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.