Foto: Josko Supic / CROPIX

Staklo izrezalo mlade u Splitu: Dvoje zadržano u bolnici, imaju ubodne i rezne rane

Autor: I.G.

Malo poslije ponoći, izlog robne kuće kraj ulaza u noćni klub Central u središtu Splita rasprsnuo se, a veliki komadi teškog stakla zasuli su mlade koji su nestrpljivo čekali red.

Svi ozlijeđeni su strani državljani iz Švedske i Njemačke, starosti od 16 do 20 godina, i svi imaju ubodne i rezne rane. Dvoje pacijenata je zadržano na bolničkom liječenju – radi se o 16-godišnjakinji i 20-godišnjaku. Oboje su dobro i oporavljaju se, dok su ostali ozlijeđeni otpušteni na kućnu njegu. Radnici su već zamijenili staklo koje je prsnulo uslijed naguravanja.

Podsjetimo, na Trgu Gaje Bulata u Splitu, ispred noćnog kluba, u srijedu malo iza ponoći, u padu stakla ozlijeđeno je više osoba. Prema izvještaju splitske policije, oko 00:15 sati zaprimljena je dojava da je staklo palo uz sam ulaz u noćni klub.

Foto: Josko Supic / CROPIX

Radnici već zamijenili staklo

Na mjesto događaja izašle su sve žurne službe. 22 osobe zatražile su liječničku pomoć, od čega je jedna zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je u bolnici. Ostale osobe su zadobile lakše ozlijede i pušteni su nakon liječničke obrade. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja do dolaska očevidne ekipe. Na mjestu događaja je obavljen je očevid.

Zanimljivo, radnici su već jutros zamijenili staklo na izlogu robne kuće.

Grozne scene u centru Splita: 22 osobe razrezane staklom, jedna zadržana u bolnici




“Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila Hitne pomoći, i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela”, kažu iz kluba za Dalmatinski portal.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.