Foto: TikTok/Jibri Bell

Srbi oduševljeni ovim videom Amerikanca: ‘Mora da si bio Srbin u prošlom životu’

Autor: M.P.

Jibri Bell, glazbenik i zvijezda američkog reality showa ’90 Day Fiancé’, trenutno se nalazi u Srbiji o čemu redovito izvještava svoje pratitelje na TikToku. U jednom od posljednjih videa objavio je koliko je oduševljen beogradom i srpskom kulturom općenito. Snimio se kako večera u jednom od restorana u Beogradu. U pozadini svira živa glazba, a on euforično poručuje da je glavni razlog zašto bi ljudi morali doći u Srbiju upravo – kafana.

“Kafana je kao srpski pub, nevjerojatna energija, nevjerojatna hrana, fantastična rakija i što je najvažnije, nevjerojatna srpska glazba”, rekao je kroz smijeh pokazavši glazbenike koji su ga zabavljali kraj stola za kojim je večerao. “Kafana je moja sudbina. Tako je momci!”, viče na srpskom ushićeni Amerikanac.

“Samo naprijed, nikad nazad. Živjeli, brate”, pozdravljao je svirače pa izvadio novčanik. Koliko para, toliko muzike, rekao je gurajući im novčanice u instrumente.

@jibribell Ohhh it feels so good to be back on the Balkans 🥹🇷🇸❤️ Would you guys come visit a KAFANA with me? #serbia #food #balkan #belgrade #bosnia #croatia #montenegro #bulgaria #macedonia ♬ original sound – Jibri Bell

Srbi oduševljeni: Mora da si bio jedan od nas

“Srpska hrana je najfinija na svijetu, dokažite da sam u krivu”, pokazao je američki glazbenik tanjure svojim pratiteljima. “Ovo je Karađorđeva šnicla, pomfrit, šopska salata, a najdraži dio mi je kruh, poseban je u istočnoj Europi”, hvalio je hranu Jibri Bell. U jednom trenutku je opet progovorio srpski.

“Hrana ukusna i zaboravio engleski, ovdje odlično, majke mi, hvala ti Balkan kultura”, poručio je uz osmijeh od uha do uha.

Na video se nižu komentari, mahom oduševljenih Srba koji ga već zovu ‘brate’. “Jibri brate, mora da si bio Srbin u prošlom životu. Imaš srpsku dušu”, piše mu jedan, na što Jibri odgovara: “Mislim da sam bio srpski farmer koji se zvao Dragutin”.




Generacije u Jugoslaviji su odrasle na ovome, pamti se reklama: ‘Mašta može svašta’




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.