Avaz/D. Pucar

TETKU LUCU ŠAKAMA TUKAO DO SMRTI: Ubio staricu na njezin imendan

Autor: S.V.

Cijelu Lašvansku dolinu šokiralo je nemilosrdno ubojstvo starice Luce Jukić (79) koju je ubio njezin nećak M.J. u obiteljskoj kući u kojoj su zajedno živjeli.

Naime, kako Avaz piše, uhićeni je policiji priznao da je u naletu bijesa, nakon kraće rasprave, šakama, a ne nožem kako se to prvotno činilo, ubio svoju tetku.

Ubijena na imendan

Navodno su ga taj dan kući dovezli pijanog, a starica mu je nešto prigovorila, pa ju je u naletu bijesa nasmrt pretukao. I to baš na njezin imendan, dan sv. Lucije, kojim po katoličkom kalendaru imendan slave osobe sa izvedenicom imena Lucija. Nakon ubojstva,  napustio je kuću i krenuo u smjeru Novog Travnika gdje je uhićen.

Njegove navode potvrdila je i obdukcija koja je danas učinjena na Odjelu patologije JU Bolnica Travnik, nakon koje je jasno bilo vidljivo da je starica pretučena.

Stravičan prizor

U kriminalističkoj obradi, obzirom da je uz sebe imao nož, policijski djelatnici provjerili su kuću u kojoj je živio i tamo zatekli stravičan prizor.




U samom Gornjem Putićevu za staricu su kazali kako su je svi znali, ali da zadnjih godina nije puno izlazila iz kuće, obzirom da je bila bolesna. Svi su šokirani ovakvim raspletom.

Više o svemu trebalo bi biti poznato u narednih nekoliko dana, a valja naglasiti da je ovo bilo drugo ubojstvo u Lašvanskoj dolini u zadnjih pet dana. U srijedu je u novotravničkom mjestu Muholjići, podsjetimo, ubijen pastir i vlasnik stada ovaca Dževad Ramulj.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.