Blic

PRESUDILE IM ČETNIČKE PJESME? Ovo je najveći gubitnik srbijanskih izbora: ‘Dajem ostavku’

Autor: S.V.

Dok SNS sa Aleksandrom Vučićem slavi dominantu pobjedu na stranačkim izborima u Srbiji, Pokret slobodnih građana smatra se najvećim gubitnikom.

Riječ je o pokretu koji predvodi poznati srpski glumac, kontroverzni Sergej Trifunović, a koji je samo tri dana uoči izbora na jednom od predizbornih okupljanja pjevao četničke pjesme, zbog čega se ova stranaka još uvijek ispričava.

“Iza nas je noć poraza”

“Što se tiče brojki, nismo se njima vodili ni kada smo donosili odluku. Ovo je mjera našeg dosadašnjeg rada, morat ćemo vidjeti čija je odgovornost i kako dalje. Osobno osjećam odgovornost, ovo nije rezultat kojem smo se nadali, ali sutra će svanuti novi dan. Bojkot nije uspio, PSG nije uspio. U općinama u kojim je opozicija mogla pobijediti – bojkot je uspio. Ovo je vrlo teška noć, noć poraza, ali sutra ćemo vidjeti kako dalje i kojim putem”, izjavio je Trifunović i dodao kako će ponuditi ostavku.

IMAJU ŠTO I BIRATI: Vučić proročki, na Vidovdan će se sve vidjeti




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.