Ilustracija Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE Mladić napao i silovao staricu

Autor: Ivana Ivandić

Mladić (20) s područja grada Orahovica u Slavoniji, koji je prošlog tjedna napao i silovao staricu (85), pušten je da se brani sa slobode jer nije bilo zakonske osnove da se sucu istrage predloži određivanje istražnog zatvora, kako su iz Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru potvrdili za Informativni centar Virovitica. 

Odvjetništvo je 30. listopada donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (2000.) zbog počinjenja kaznenog djela silovanja iz čl. 153. st. 2. u vezi st. 1. Kaznenog zakona. (4. 11. 2020.)

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 20-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo 26. listopada između 2 i 2.30 sati u jednom mjestu na području Virovitičko-podravske županije na štetu oštećenice, kako piše u priopćenju DORH-a. 

Mladić je u noći s ponedjeljka na utorak ušao u kuću starice te ju fizički napao i silovao, potom je pobjegao. Staricu su pronašli poznanici koji su idući dan došli redovno je obići, kako neslužbeno doznaje ovaj portal. 

Policija je otkrila te uhitila počinitelja.

Autor:Ivana Ivandić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.