Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Policija u nevjerici zbog vozača kod Nove Gradiške: Čudesno je što mu je palo na pamet

Autor: Mia Peretić

U nastavku pojačanih nadzora prometa policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske ponovno su iz prometa isključili dva vozila zbog težih tehničkih nedostataka. Jučer oko 13 sati, na državnoj cesti D-51 (novogradiško područje), kontrolirali su osobni automobil poljskih nacionalnih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnji rumunjski državljanin, a s kojim se u unutrašnjosti nalazila dva
putnika koji tijekom vožnje nisu koristili zaštitne sigurnosne pojaseve.

Na prednjoj i stražnjoj strani vozila postavljene su papirnate ručno ispisane registracijske pločice. Zbog uočenih nedostataka na vozilu policijski službenici su isti uputili na izvanredni tehnički pregled, kojom prilikom je u stanici za tehnički pregled utvrđen teži tehnički
nedostatak te je vozilo isključeno iz prometa.

Policijski službenici su navedenu trojicu prekršajno sankcionirali zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Na kartonu ispisao registraciju i tako se vozio

Kriminalističkim istraživanjem nad 38-godišnjakom je potvrđena sumnja da je na kartonu ispisao brojčane i slovne oznake te ih postavio na mjesto predviđeno za registracijske oznake i koristio kao prave u prometu.

Policijski službenici protiv osumnjičenog podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave.

Masovna makljaža u Splitu: Usred noći se potuklo 20 Skandinavaca, jednom je slomljen nos




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.