Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Pogledajte čime je SDP-ovka iz Čakovca privukla pažnju u Sabornici

Autor: B. D.

Saborska zastupnica Boška Ban Vlahek (SDP) na sjednici sabora pažnju je privukla velikom tetovažom na svojoj desnoj ruci, ali i modnom kombinacijom koju je odabrala.

Ban Vlahek na čitavoj podlaktici ima tetovirane cvjetne uzorke koji se stapaju u jednu sliku. Na sjednicu je došla u šarenoj ljetnoj haljini s cik-cak prugama.

Nosila je i crni pojas s mašnom. Inače, 42-godišnja političarka iz Čakovca voli eksperimentirati s raznim bojama za kosu te je prije nekoliko godina bila platinasta plavuša, a ranije je obojila kosu i u crveno.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Članica nekoliko odbora

Ban Vlahek od 21. lipnja obnaša dužnost potpredsjednice Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.

Poznata Hrvatica ima ponudu koju je teško propustiti: ‘Voljela bih da mi se javi Milanović’

Osim toga je članica Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu i članica Odbora za međuparlamentarnu suradnju te zamjenica člana Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj dimenziji Srednjoeuropske inicijative.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.