Foto: Damjan Tadic / CROPIX / Ilustracija

Pogledajte cijene ručka u Saboru: Građani mogu samo sanjati da će tako jeftino jesti

Autor: M.P.

Konstituiran je novi saziv Hrvatskog sabora, zastupnici su danas napunili klupe, a da im povratak na posao ne padne suviše teško, pobrinula se služba u saborskom restoranu koja je već u ponedjeljak objavila jelovnik za cijeli tjedan.

U ponudi za svaki dan imaju jelovnik A i B. Primjerice, u ponedjeljak su zastupnici mogli birati između svinjetine u umaku od paprike i šampinjona uz široke rezance i variva od poriluka i ječma uz debrecinke i senf.

U utorak su mogli naručiti kosani odrezak i pire ili salatu od tune. Danas, na dan konstituirajuće sjednice Sabora, na meniju je pašticada s njokima i špek fileki. Prigodno, u petak je u ponudi riba s prilogom kao i špagete bolonjez.

Glavno jelo tri eura, juha za jedan euro

U oči posebno bodu cijene. Zaposlenici u Saboru dnevnu juhu će platiti 1 euro. Glavno jelo s prilogom je 3 eura. Dnevni prilog je 1,50 euro, desert 1 euro, a salata 0,50 eura.

Podsjetimo, Sabor će do ljetne stanke zasjedati na Trgu Sv. Marka u Zagrebu, a onda će se radi obnove nakon potresa privremeno preseliti i zasjedati u prostorima Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.

Loš znak na početku sjednice Sabora? U gužvi se dogodila mala nezgoda







Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.