Foto: Ranko Suvar / CROPIX, Ilustracija

Poginula djevojčica (13) nakon tragedije s quadom, evo što se točno dogodilo kod Bjelovara

Autor: M.D.

Trinaestogodišnja djevojčica koja je prošlog petka sletjela četverociklom s ceste u Bulincu pored Bjelovara, preminula je nakon tjedan dana borbe s ozljedama. Ona je završila u bolnici s najtežim ozljedama te je bila u induciranoj komi, javlja MojPortal.

Podsjetimo, nesreća se dogodila prošlog petka kad se troje djece bez kacige i vozačke dozvole vozilo četverociklom. Zbog prebrze vožnje, vozilo je zahvatilo bankinu, sletjelo u jarak i udarilo u obližnji betonski most.

Sva su djeca zadobila teške ozljede glave te završila na jedinici intenzivne njege. Najgore je prošla upravo djevojčica koja je preminula. Ona je nakon nesreće bila u životnoj opasnosti, ali ječnici su je spojili na respirator i inducirali joj komu. Drugo dvoje djece, potvrdili su iz bjelovarske bolnice. Mnogi koji su čuli za ovu nesreću nadali su se da će djevojčica ozdraviti. Društvene mreže su bile pune poruka podrške i molitvi. No, ovoga puta nijedna od njih nije uslišana.

Tri nesreće kod Bjelovara u istom danu: Jedno dijete u kritičnom stanju




Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.