Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Plenković podsjetio na nešto veliko što nas čeka: ‘Onda smo kao zemlja ostvarili sve ciljeve’

Autor: V.S

Premijer Andrej Plenković zajedno s ostalim kandidatima na europskim izborima s liste HDZ-a sudjelovao je na predstavljanju kandidata u Dubrovniku.

Nakon toga premijer je dao izjavu za medije, za početak se osvrnuvši na novu odluku o limitiranju cijena naftnih derivata.

“Naša Vlada je donijela novu odluku o limitiranju cijena naftnih derivata pri čemu je jedno gorivo pojeftinilo, što je jako dobro za naše građane u ovim okolnostima”, poručio je Plenković.

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Pozvao birače da HDZ-u daju glas

Nakon toga dotaknuo se i pitanja zaposlenosti u Hrvatskoj.

“Tako velik pomak govori kakvo je hrvatsko gospodarstvo veliko danas. Pozivam sve da podrže naš program i kandidate za pet dana”, kazao je premijer.

Što se tiče projekata u Hrvatskoj, navodi da je tu niz projekata. Podsjetio je da za godinu dana ulazimo u OECD “čime ćemo doseći zaokruživanje našeg međunarodnog položaja”.

“Onda smo kao zemlja zaista ostvarili sve ciljeve”, dodao je Plenkovića.




Osvrnuo se na europske izbore. “Mi smo odradili kampanju kao i za parlamentarne izbore, svugdje smo imali skupove, večeras smo i u Mostaru, sutra u Osijeku… S obzirom na limitirane okvire ove kampanje, i financijski, ipak smo prisutni svugdje – digitalna kampanja, tv nastupi… Voljeli bi da bude što veća participacija.”

Potom je dodao kako je sretan što su otkrili TikTok, koji im je dao pristup ljudima do kojih do ranije nisu tako lako dolazili.

“TikTok je jako dobar, meni je to bio osvježenje, pojavili smo se na radaru ljudi koji nas inače možda ne bi vidjeli, rekli bi GG”, kazao je Plenković.




 

Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.