Foto: Antonio Balic / CROPIX, Ilustracija

Ovaj kaos u Srbiji je teško prepričati: Potukli se bajker i pop, a onda je došla žena sa štapom

Autor: M.P.

Svećenik Vladan napadnut je nožem i ozlijeđen na proslavi punoljetnosti svojih kćeri u okolici Mladenovca u Srbiji. Na njega je nasrnuo njegov dugogodišnji prijatelj bajker Ivan. Kako se doznaje, do incidenta je došlo zbog glazbe i to pred sam kraj proslave.

Pretpostavlja se da je svemu kumovalo i previše alkohola. Prijatelj koji je svjedočio tim nemilim scenama rekao je da je na proslavi punoljetnosti 18. godišnjih blizanki bilo oko 200 uzvanika.

Za jednim stolom sjedili su Vladanovi prijatelji bajkeri, a incident se dogodio kad je proslava već bila pri kraju. Nekoliko minuta prije ponoći buknula je svađa oko glazbe.

Foto: Vlado Kos / CROPIX / Ilustracija

Jednog su držali bajkeri, drugog otac: Onda se čuo pucanj

Vlada je izbacio svog prijatelja Ivana iz sale, a ovaj je izvadio nož skakavac. “Nisam vidio da je Vladan krvario, nisu bile ozbiljne ozlijede jer nitko nije zvao hitnu. Dok su Ivana držali bajkeri, Vladana je držao otac. Oni su se svađali, ali tako je to kad se popije. Vladanova majka, žena sa štapom, izašla je i rekla da se vrati unutra što je on i poslušao”, rekao je svjedok.

Zatim je čuo da je Ivan ispalio nekoliko hitaca u zrak, policija je našla čahure, no još se ne zna jesu li možda tamo ostale od neke ranije svadbe. Policija je ubrzo došla s čak tri patrole, sve iz sale su postrojili uz zid jer im je dojavljeno da netko ima oružje. Ivan je nakon svega navodno u bijegu, javljaju srpski mediji.

Tijanin otac se nada da je Danka još živa: Jedna stvar u slučaju je jako čudna




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.