Foto: Ivan Peric / CROPIX

Oglasio se ogorčeni brat poginulog Gorana i prekinuo šutnju: ‘To je laž’

Autor: Dnevno.hr

Brat poginulog Gorana Šarića, muškarca koji je poginuo u nesreći koju je skrivio bivši ministar Mario Banožić, odlučio je prekinuti medijsku šutnju. Nakon što je Banožić iznio svoju verziju kobnog 11. studenog, Goranov brat Dražen Šarić je poručio kako bivši ministar od prvog dana pokušava svaliti krivnju na njegovog brata.

“Kad vidimo kako se sve razvija i kako mu se pogoduje, na kraju će moj brat biti kriv za nesreću”, rekao je za 24 sata.

Kaže kako njegova obitelj vidi da pravde za njegova brata možda neće ni biti.

FOTO: Cropix

‘Moj brat nikad nije hodao po birtijama’

“Ne znamo ni što očekivati na sudu, ni od prometnih vještaka, a vidio sam kako su vodili očevid, da su evidentirali sve što su vidjeli na cesti, tragove, kretanje. Da li će im biti dozvoljeno da sve kažu kako jest, ne znamo”, dodaje Dražen.

Tvrdi i da Banožić nije poznavao njegova brata, kao što je rekao jučer u intervjuu.

“To je laž. Nikad se oni nisu upoznali jer nisu iz istog svijeta. Moj brat nikad nije hodao po birtijama u Vinkovcima. Laže i da nam je izrazio sućut jer nije – ni mami, ni bratovoj ženi, ni meni”, rekao je ogorčeno.

Banožić je, podsjetimo, u intervjuu za RTL rekao da kobnog 11. studenog nije došlo do frontalnog sudara, kao i da je do “samog trenutka pokušavao da ne dođe do tog kontakta”.




Banožićeva odvjetnica sprema preokret: ‘Nije kriv, pokojni je bio pod utjecajem alkohola’

“Ja također proživljavam i ono što je ta obitelj proživjela u gubitku. Maknuo sam se sad već jedan duži period, ali isto tako držim da je puno toga izneseno, ono što je neistinito i to se treba ispraviti”, rekao je Banožić pa pobrojao sve ozlijede koje je zadobio.




“Imao sam nogu polomljenu na tri mjesta, slomljeno 7-8 rebara, vodu u plućima, dvadesetak šavova na licu, bio je neki udarac straga koji je uzrokovao ozljede mozga. Liječničko osoblje je bilo na razini, brzo su me operirali. Vjerujem da će sve sjesti na svoje mjesto”, rekao je novinaru.

Također tvrdi da je imao 0,0 promila alkohola u krvi te da medicinska služba mora objasniti kako je nalaz s 0,2 promila dospio u javnost. “Te večeri nisam bio pijan i ne sjedam u auto ako znam da ću popiti i da ću imati oružje”, istaknuo je.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.