Foto: Patrik Macek/PIXSELL

ODLAZI I ZADNJI ‘BUNTOVNIK’? Plenković miče Stiera iz Sabora, sprema mu ‘nagradno putovanje’

Autor: D.R.

Hrvatski mediji sve glasnije špekuliraju da se Andrej Plenković rješava još jednog ‘pubunjenika’.

Premda je Davor Ivo Stier još i dobro prošao u ‘čistki’ poslije unutarstranačkih izbora, osvojio je i saborski mandat, čini se da bi ga Plenković radije sklonio na ‘sigurno’.

A to znači što dalje od Markova trga. Prema nagađanjima Stier će otići u Vatikan na mjesto veleposlanika pri Svetoj stolici.

Bilo bi to elegantno rješenje. Pozicija veleposlanika teško da se može nazvati kaznom, naprotiv, a s obzirom na vrijednosti za koje se Stier zalaže ni on sam ne bi trebao imati veće prigovore ukoliko ga Plenković postavi na novu dužnost.

Zadnju riječ trebao bi ipak imati predsjednik Zoran Milanović koji bi trebao supotpisati odluku, no pretpostavlja se da to ne bi trebao biti veći problem.

SVE JE JASNO! HDZ-ovci žele totalno ‘zaplaviti’ Hrvatsku: ‘Ovo je povijesna šansa’. Politički analitičar: ‘Njihovi birači su imuni na korupciju’




 

PLENKOVIĆ ZA CNN: Postoje županije ili gradovi s razbuktalom epidemijom, želi zajedničke mjere u cijeloj EU




 

Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.