Foto: Facebook

Nikole nema već sedam dana, sestra je neutješna: Ostavio je kćer u vrtiću i nestao bez traga

Autor: V.S

Ni obitelj ni policija još uvijek nisu otkrili gdje je Nikola Gračak koji je prije sedam dana trebao pokupiti kćer iz vrtića, ali tamo se nikada nije pojavio.

“Izgubio mu se svaki trag kada mu se mobitel isključio”, rekla je za Index njegova zabrinuta sestra Maja koja moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na mobitela 097 670 1528 ili na 192.

Već tjedan dana obitelj tapka u mraku. Posljednja informacija koju su dobili jest da je u sedam ujutro na dan nestanka ostavio kćer u vrtiću.

‘Bez tebe, braco, ništa nema smisla’

Iz vrtića su kontaktirali obitelj da Nikola nije došao po dijete, što je njih odmah alarmiralo jer kažu da on nikada ne bi dozvolio da kćerkica ostane u vrtiću i da, ako ne može doći po nju, to ne javi obitelji. Inače, nestali muškarac je rastavljen i sam živi s kćerkicom.

Sestra Maja mu je putem Facebooka poručila da joj se slama srce i da se vrati kući.

“Svi mi govore, otišao si, glavu samo da ohladiš. Kažu da ćeš se vratiti, Majka, kćer, nećak, braća, sestre, svi te čekaju. Ali srce mi se slama, duša boli, svaki dan te dozivam. Nadam se da ćeš se brzo vratiti, jer bez tebe, braco, ništa nema smisla”, napisala je u emotivnoj objavi.




Na portalu nestali.hr objavljeni su podaci o Nikoli. Visok je 175 centimetara, ima kestenjastu boju kose i male, plave oči. Nos mu je ravan, a uši male i klempave, ima i slobodnu resicu.

“Srednje je tjelesne građe, a može ga se prepoznati po više ožiljaka po cijeloj dužini desne ruke. Na ramenu desne ruke ima tetovažu malog slova “d” zelene boje i tetovažu na desnoj nozi u predjelu lista zelene boje”, stoji u njegovom opisu.

Obitelj poginulog Gorana otkrila što ih posebno brine: ‘Imamo informaciju o tom čovjeku’




 

 

Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.