Foto: Pixabay/ilustracija

NIJE HTIO UJUTRO PROŠETATI PSA PA NAPRAVIO KAOS! Intervenirala policija, Zagrepčanin (17) završio na sudu! Priznao je krivicu!

Autor: Daniel Radman

Zbog obiteljske svađe koja je izbila oko šetnje psa intervenirala je policija, a cijeli je slučaj završio je na prekršajnom sudu na kojem je 17-godišnjak na kraju i osuđen, javlja danica.hr.

Sve se dogodilo jednog kolovoškog jutra, kada je 17-godišnjaka probudila njegova malodobna nećakinja kako bi prošetao psa. Naime, pas – desetogodišnji mješanac Maks – netom prije je obavio nuždu u stanu.

No, djevojčičin apel nije previše dojmio mladića. Naprotiv, naljutio se na nju jer ga je probudila pa se počeo derati na nju, stoji u presudi. “Utišaj se, ne ponašaj se tako bahato, ti si još uvijek klinka!”, poručio joj je.

Krivnju priznao, sudac ga ukorio

Kako je bio glasan, čula ga je i njegova sestra, majka djevojčice, koja je potom došla u sobu. Rekla mu je da se prestane derati pa mu je i ona ponovila da ode prošetati psa.

Ni njezine riječi nisu doprle do 17-godišnjaka. Primio je sestru za laktove i izbacio iz sobe. Ona je potom pozvala policiju koja je intervenirala i podignula prijavu te je završio je na sudu. Priznao je krivicu, a sudac mu je izrekao – ukor pa srećom po njega, neće morati iz džepa platiti jutarnju lijenost.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.