Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ni Kolinda, ni Milanović: Iznenadit će vas koji će hrvatski političari uživo gledati Vatrene

Autor: B. D.

Na poziv Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković prisustvovat će utakmici prvog kola Europskog nogometnog prvenstva u kojoj će se Hrvatska obračunati sa Španjolskom.

Hrvatski nogometaši prvu utakmicu u skupini B protiv Španjolaca igraju u subotu 15. lipnja, od 18 sati, na Olympiastadionu u Berlinu. Uz Jandrokovića, u izaslanstvu naših političara bit će i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, ministar turizma i sporta Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak te predstojnik Ureda predsjednika Hrvatskog sabora Tomislav Šimičević.

Karte su osigurane znatnom broju naših političara, a treba napomenuti da će uz Jandrokovića na utakmici biti i njegov mlađi sin. Na kasnijim utakmicama očekuju se i viši državni dužnosnici te će biti zanimljivo pratiti u kojoj fazi natjecanja će Vatrene uživo podržati predsjednik Vlade Andrej Plenković, a kad će to učiniti predsjednik Republike, Zoran Milanović.

Foto: Paun Paunovic / CROPIX

Milanović sa suprugom, Plenković sa sinom

Milanović je na svjetskom prvenstvu 2022. godine prisustvovao na utakmici protiv Belgije, koja je završila neriješeno. Ondje je bio sa suprugom, a na stadionu je bila i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Hrvatskoj se otvara velika prilika u drugom krugu ždrijeba na Euru

Plenković je Vatrene na svjetskom 2022. godine podržao u osmini finala na utakmici protiv Japana. Uz Plenkovića je tada također bio sin Mario, a zanimljivo da je uz njega bio i ministar Butković, koji će nazočiti i utakmici kojom Hrvatska otvara Euro ove godine. Ta utakmica je također završila neriješeno.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.