Foto: Mario Todoric / CROPIX / Ilustracija

Najezda zmija digla hrvatske vatrogasce na noge, šalju apel: U ovom gradu ulaze u kuće na dnevnoj bazi

Autor: I.G.

U Splitu je došlo do prave najezde zmija, koje u posljednje vrijeme sve češće ulaze u domove građana. Splitski vatrogasci poručuju kako gotovo svakodnevno interveniraju u domovima ili vrtovima, čak i u automobilima zbog zmija.

Na području Splita prisutna je samo jedna vrsta otrovnice – poskok. Iz Gradskog kotara Šine upozoravaju građane da su zmije postale učestali posjetitelji te da je urednost okoliša ključna za njihovo odvraćanje.

Apeliramo na građane da drže svoje vrtove i okućnice urednima zbog velikog broja zmija koje svakodnevno ulaze u kuće po…

Posted by Gradski kotar Šine on Friday 14 June 2024

 

Apel vatrogasaca

“Apeliramo na građane da drže svoje vrtove i okućnice urednima zbog velikog broja zmija koje svakodnevno ulaze u kuće po cijelom Splitu.

Ukoliko imate susjede koji svoju zemljanu površinu ne održavaju, ponudite im pomoć ako ste u mogućnosti, a ukoliko nisu voljni ili nisu tu, obratite se Kotaru ili Komunalnom redarstvu na [email protected] ili 021 310 158.




Čistila kuću i pronašla nešto čemu se nije nadala: Odmah je požurila na policiju

Mole se volonteri da se jave Kotaru ukoliko trebaju posuditi alat i zaštitnu opremu jer smo ih nabavili”, objavljeno je na Facebooku Kotara.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.