Foto: PU karlovačka i HGSS

Upao u 12 metara duboku jamu blizu granice s BiH: Izvukli su ga, ali postoji komplikacija

Autor: B. D.

Jučer tijekom popodneva jedan migrant je upao u duboku jamu te su ga uspješno spasili djelatnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Na licu mjesta mu je pružena prva pomoć.

“Jučer tijekom popodneva policijski službenici Postaje granične policije Cetingrad na području mjesta Šiljkovača, općina Cetingrad tijekom obavljanja redovnih zadaća zatekli su četiri strana državljana, od kojih je jedan upao u otvor u zemlji – jamu duboku 12 metara”, izvijestili su iz PU karlovačke.

“Odmah su priskočili u pomoć te, budući da je spašavanje iziskivalo stručnu pomoć, na teren su pozvani i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Zajedničkom akcijom spašavanja mladić, koji se zaustavio na 5 metara dubine, izvučen je te mu je pružena prva pomoć na mjestu događaja nakon koje je prevezen na daljnji liječnički pregled u zdravstvenu ustanovu”, opisali su razvoj događaja.

Foto: PU karlovačka i HGSS

Policija mora utvrditi zakonitost njihovog boravka

Preostala trojica stranih državljana nisu bili ozlijeđeni te su ih nakon akcije doveli u službene prostorije policije kako bi utvrdili jesu li u Hrvatsku ušli i borave li tu zakonito ili ne.

Teška nesreća u Zagorju: Opet je u pitanju kontroverzno vozilo, jedan vozač se bori za život

Nakon otpustu iz bolnice i migrant kojeg su HGSS-ovci spasili bit će doveden u prostorije policije.




 




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.