Foto: Patrik Macek/PIXSELL

LITRE O PUPOVCU: On zaboravlja na SPC-ovo huškanje na ratnu pobunu, posvećivanje tenkova koji su iz Beograda išli u pokolj prema Vukovaru

Autor: Dnevno.hr

Današnja izjava predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, koji je u jednom dijelu prozvao Katoličku crkvu zbog šutnje ‘povodom marširanja ljudi koji idu kroz jedan od naših najvećih gradova te koji izjednačavaju ustaški pozdrav ZDS s pozdravom ‘Hvaljen Isus i Marija’ zasmetala je saborskog zastupnika Suverenista Marka Milanovića Litre.

On je tome posvetio objavu na svom Facebook profilu.

Naglasio je, apsolutno je protiv bilo kakvog ograničavanja slobodnog govora u Hrvatskoj, no Pupovcu je zamjerio što prebacuje Katoličkoj crkvi u Hrvatskoj što i kako treba raditi.

Jako ga pogodilo

“Očito mu je teško maknuti se od svojih uzora koji su istim metodama pokušavali diskreditirati hrvatsku povijesnu moralnu vertikalu Alojzija Stepinca”, smatra Milanović Litre i dodaje da Pupovac kritizira Katoličku crkvu, a zaboravlja na, kako navodi, ‘SPC-ovo huškanje na ratnu pobunu, podržavanje vojnih i paravojnih formacija diljem okupirane Hrvatske tijekom Domovinskog rata, posvećivanje tenkova koji su iz Beograda išli u pokolj prema Vukovaru i Hrvatskoj’.

DA JE PUPOVAC TIJEKOM RATA ČISTIO U SVOM DVORIŠTU TKO ZNA KOLIKO HRVATICA I HRVATA NE BI ZAŠUTJELO ZAUVIJEK.

Apsolutno…

Objavljuje Marko Milanović LitreUtorak, 13. travnja 2021.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.