Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Kovač iz Imotskog poručio: ‘Neki nas smatraju opcijom opasnih namjera’

Autor: Dnevno

Kandidat Opcije za promjene na izborima u HDZ-u, Miro Kovač rekao je danas u Imotskom da ih neki u stranci smatraju opcijom opasnih namjera kao što je početkom 90-ih godina, HDZ proglašavan strankom opasnih namjera.

“Mi se borimo za istinu i demokraciju i nas se danas prikazuje kao opciju opasnih namjera. Kao što je HDZ bio stranka opasnih namjera, tako smo mi danas opcija opasnih namjera za neke naše prijatelje u stranci, no to će se promijeniti nakon unutarstranačkih izbora 15. ožujka”, poručio je Kovač na predizbornom skupu u punome Pučkom učilištu u Imotskom.

Kovač je naglasio da se u Imotskom “osjeti duh slobode”.

“Ovo je kraj koji voli slobodu i ovo je kolijevka hrvatske državnosti. U Imotskom je donesena odluka da se odbija Istanbulska konvencija i tada je malo tko imao hrabrosti, osim Imoćana, prije dvije godine, to javno kazati”, rekao je Kovač.

Kandidat Opcije za promjene za potpredsjednika HDZ-a Ivo Davor Stier upozorio je da se biračko tijelo HDZ-a podijelilo jer se “vodila politika svađe i konfrontacije” s onim koji su državotvornog, demokršćanskog i suverenističkog uvjerenja.

“Ne smije nama Škoro biti neprijatelj”, poručio je Stier.

Vukovarski gradonačelnik i kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a Ivan Penava je u svojem iscrpnom govoru kritizirao politiku sadašnjeg vodstva HDZ-a upozorivši da bi on mogao početi “navijati” za nekog tko će napraviti ono što HDZ nije učinio.




“I zato dragi prijatelji, ne budemo li mi promjenu napravili – vrlo skoro, bojim se, da ćemo loše završiti i kao stranka i kao država, a u tom slučaju, ako nam se kao stranci loše piše- navijat ću za one koji će imati snage urediti i napraviti ono što do sada nismo bili u stanju”, poručio je Penava obraćajući se nazočnima u Pučkom učilištu u Imotskom.

 

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.